Finland

Chicaoji Chipotle Chile Kastike

orgaanisten, vegaani, gluteeniton ja kosher ainesosia.

Chicaoji 340 ml

Chicaoji Family of Pullot
Klikkaa tästä tilataksesi.

Chicaoji on kuuma kastike tehty goji marjoja ja cacao kanssa monimutkaisen savuinen maku chipotles. Kutsun lämpöä Medium. Chile lämpö aksentti sijaan hallitsee makuja muita ainesosia. Goji-marjoja ja cacao kutsutaan “superfoods”, koska niiden erittäin ravintoaineita ja terveellisiä ominaisuuksia. En aloittaa tehdä kuuman kastikkeen. Aloitin maku Goji ja kaakao yhteen. Tämä ihastuttava maku pyysi chilit joten olen kokeillut 7 erilaista ja asettui chipotles jotka tuovat paljon muutakin kuin lämpöä. Tarkista nämä aineet:

RAW Goji marjat ovat pieniä punaisia hedelmiä käytetty vuosisatojen kiinalaisen lääketieteen erittäin runsaasti vitamiineja ja antioksidantteja, jossa makea, hapan ja hieman karvas maku, “Superfood” käytetään yleisesti terveys juomien ja trail miksauksia.

RAW Cacao on siemen, jota käytetään tekemään kaiken suklaata. Raw cacao on erittäin monimutkainen maku ja pehmeä rakenne. Cacao on luonnollisesti korkeampi antioksidantteja kuin useimmat elintarvikkeet.

Chipotles ovat savustetut jalapenot, käytetään yleisesti niiden herkullisen monimutkainen maku. Kuumakäsitelty parantaa ja säilyttää maut hävisi kuivattu chili. Spicy lämpöä täydentää sijaan hallitsee Chicaoji makuun. Monet, jotka “eivät pidä mausteinen” elintarvikkeita kuten Chicaoji. Chipotles ovat ainoa aineosa tämä ei ole teknisesti “raaka”, koska ne on kuumennettu 165 ˚ F (74 ˚ C) savustuksen.

RAW Apple Siideri Etikka kanssa “Mother of Etikka”. “Äiti” tarkoittaa monimutkaista mikro-organismeja, jotka muuttavat sokerit omena hedelmät etikkaa. Hyöty elävä ravinto on tärkein syy Olen juuttunut pitää Chicaoji raaka. Jotkut käyttävät raaka omenaviinietikkaa joka päivä heidän terveyttään.

RAW Agave Nectar tarjoaa luonnollista makeutta ja matala glykeeminen indeksi, valmistettu mehu Agave kasvin

Celtic Sea Salt ™ on koko suolaa turmeltumaton rannikko alueella Ranskassa sisältää luonnon tasapainoa mineraaleja ja hivenaineita, jotka auttavat luomaan electolytes. Se on käsin korjattu ja kuivattu tuulen ja auringon. Celtic Sea Salt suosittelema terveydenhuollon ammattilaisten ja kulinaarisia kokit.
Vesi tulee syvällä alla kentällä Lopez Island, WA.
Chicaoji raaka-aineista valitaan niiden hyötyjä ja maku. “Ainekset”-painiketta sivun yläosassa on linkkejä lisätietoihin.

Teen Chicaoji pienissä erissä täällä Lopez Island. Nimi “Chicaoji” saattaa olla tunne, koska en tehnyt sitä. Minun piti keksiä jonkinlainen nimen. Ajattelin melkoisesti. Lopuksi, minä istuin alas ja erottaa sanat chipotle, kaakao ja goji osaksi bittiä ja temppuja noin kanssa. En keksi Chipotle, kaakao ja goji = CHICAOJI, uusi nimi uusi asia.
Olen kehittänyt reseptin avulla ystävien ja naapureiden Vortex Juice Bar ja Cafe. Katso tarina Chicaoji.

Kokeile Chicaoji tahansa ruokaa. Ihmiset kertoivat, että he laittaa Chicaoji kaikesta.

Valittavana 4 eri kokoa.

1,7 oz (40ml) dl pullot saadaan turvatarkastuksessa in käsimatkatavarana. He myös toimivat hyvin pyöräily, vaellus, ja melonta.
5 oz (148ml) ovat tavallisesta kuuma kastike koko pullo. Ne ovat mukavia pitää pöydällä ja lahjaksi.
12 oz (340ml) ovat niille, jotka löytävät 5 oz liian pieni. “Ystäväni (tai suhde) kävi minulle ja söi koko 5 oz pullo” oli yleinen valituksen vakituisia asiakkaita joten lisäsin tähän kokoon.
64 oz “growlers” tarjoavat ravintolat ja tosi harrastajille refill niiden pienempiin pulloihin.

Pulloa Chicaoji 12, 1,7, ja 5 unssin
Klikkaa tästä tilataksesi.

Alennus tapauksessa ostot, halvempi tusina.

Minun rajallinen kyky tuottaa Chicaoji rajoittaa paikkoihin, joissa en voi tarjota. Tavoitteenani on saada ainakin yksi paikka jokaisessa yhteisössä ostaa Chicaoji. Olen ahkerasti työtä parantaakseen kapasiteettia. Jos haluat ostaa Chicaoji paikallisesti sitten ehdottaa sen paikalliseen päivittäistavarakaupan johtaja tai ravintolassa.
Klikkaa tästä nähdäksesi paikkoja, jotka myyvät Chicaoji (Tutustu google kartta)

Huomautus labeles: Chicaoji tarrat kurttu. Saisin paremman tarrat jonnekin pois saarelta, mutta haluan tukea paikallisia yrityksiä. Nykyinen tarrat ovat parhaita, että paikalliset toimisto-, paperi-sakset Rock, voi tuottaa tällä hetkellä. Mitä pullon sisällä on tärkeämpää kuin mitä ulkona. Pidän tukemaan paikallisia yrityksiä. Kun käytämme rahaa ja mitä päätämme ostaa on hyvin tehokas tapa äänestää yhteiskunnassamme. Ryppyinen tarroja käsin kirjoitettu eränumerot on vain alaspäin koti paikallinen tapa tehdä asioita, sopii minulle.
Joka tapauksessa, kuten ikääntyessään, ymmärrän ryppyjä lisätä merkin ryppyinen. Olkoon niin.

Viimeisimmät uutiset:

Chicaoji on nyt sertifioitu säilyviä! Jäähdytys ei tarvita!

Pidä Chicaoji pöydällä kotona tai suositella Chicaoji paikalliseen ravintolaan tai deli niiden mauste hyllylle tai pöydälle.

Tämä on aika iso uutinen meille. Harrastajat ovat varautunut Chicaoji olla säilyviä, koska olemme oppineet käytännössä, että se voi istua jäähdyttämättöminä pitkään. Tarrat piti sanoa “Keep Jäähdytetty”, koska Chicaoji on raaka, ei ole pastöroitu. Kesti jonkin aikaa saada testausta tehdään. Lopuksi, USDA-ja WSDA laboratoriossa analyysi osoittaa Chicaoji voidaan säilyttää ennen ja avaamisen jälkeen huoneen lämpötilassa. Chicaoji on hyvä säilyvyys, koska sen alhaisen pH: ssa.

Jotkut etiketeissä saakka tammikuu 2012 oli “Keep Jäähdytetty” niitä. Nämä pullot ovat myös säilyviä. Resepti pysyy muuttumattomana alusta lähtien. Voit huoletta jättää että “Keep Kylmäkuljetuskontit” lausunto. Pidin avulla vanhemmat merkinnät, koska se näyttää tuhlaavan hävittää ne.

Chicaoji Chipotle Chile kastike tekee hyvän ruuan maun paremmin.
Klikkaa TÄSTÄ reseptejä.

Seuraa Chicaoji Twitterissä: